Vilka är egentligen Sveriges viktigaste telefonnummer? Har du koll?

Vi som gillar prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan. 

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Företaget visar upp nya smartskärmarna Portal och Portal Mini samt kameran Portal TV.

 2. Väger endast 3,8g och har en sammanlagd laddning på 80 timmar.

 3. Genom åren har vi överösts av otaliga "Mega Drive"-kopior av undermålig kvalitet. Lyckligtvis bestämde sig Sega för att ta saken i egna händer och har nu levererat en egen minikonsol som gör de äldre 16-bitsspelen rättvisa.

 4. Nya uppgifter talar för att Googles kommande wifi-system “Nest Wifi” också kommer fungera likt en Google Home Mini.

 5. Platinum Games bjuder på en annorlunda tagning av sin beprövade actionformel. Men är Astral Chain tillräckligt för att hålla oss mätta fram tills lanseringen av Bayonetta 3 nästa år?

 6. Är du ofta på resande fot eller vill du bara kunna isolera dig från omvärlden för full fokus på musiken? Då är det dags att investera i ett par lurar med aktiv brusreducering. M3 har testat årets hetaste modeller!

 7. Bluetooth-högtalare är populära som aldrig förr, men det är inte alltid lätt att välja rätt. Här är de bästa högtalarna du kan köpa just nu.

 8. Gå på äventyr och slåss mot monster genom att göra olika tärningsövningar och yogapositioner. Släpps i oktober.

 9. Ska vara en vikbar och mer ergonomisk än de nuvarande Joycon-kontrollerna.

 10. Gears of War blir Gears i denna femma. Lyckligtvis är inte det den största nyheten när Microsofts megaserie kommer tillbaka.

 11. Philips nya flaggskeppsmodeller kommer med separata ljudsystem från Bowers & Wilkins för att kunna pressa ljudprestandan ytterligare.

 12. I det svenskutvecklade indiespelet Aer: Memories of Old får typiska spelmoment stå tillbaka för avslappning.

 13. I samband med IFA Berlin har Sony visat upp en jubileumsutgåva av den berömda Walkman-kassettbandspelaren som 1979 var först med att göra musik bärbar.

 14. Kommer med ljud i 360-grader och inbyggd Chromecast och Google Assistant.

 15. Alla Apple-produkter är inte underverk av ingenjörskonst, design och marknadsföring. Här samlar vi tolv katastrofala misstag från Cupertino.