Vilka är egentligen Sveriges viktigaste telefonnummer? Har du koll?

Vi som gillar prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan. 

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Med hjälp av teamet bakom det mästerliga Astro Bot tar spelutvecklaren Clap Hanz sin Everybody's Golf-serie till Playstation VR.

 2. Vi går igenom hur du får bättre bild på din tv, och vad termer som ljusstyrka, skärpa, kontrast och svartnivå egentligen betyder.

 3. För många är kameran det allra viktigaste när man väljer mobil och tillverkarna tävlar i att överträffa varandra. Vi har hårdtestat fem telefoners kameror.

 4. Asobo Studio lämnar licensträsket för ett äventyr lika mörkt som gripande.

 5. Det råder Final Fantasy-renässans på Nintendo Switch. Efter nyversioner av det älskade Final Fantasy VII, supermysiga Final Fantasy IX och skrattfesten Final Fantasy X har det blivit dags att återvända till den mytomspunna världen Ivalice och Final Fantasy XII.

 6. Vi har testat sju olika handsfreemodeller för under tusenlappen och två av dem imponerar.

 7. Vi testar de senaste elcyklarna i olika prestanda- och prisklasser.

 8. Amerikanska Netflix utbud är oftast bättre än det svenska, men eftersom Netflix blockerar vpn-tjänster är det svårt att komma åt. Här har vi samlat vpn-tjänsterna som fortfarande fungerar, eller aktivt jobbar på att fungera.

 9. Renault har uppdaterat sin mellanstora crossover-suv Kadjar och den är lättkörd, billig och smidig att hantera.

 10. Kreativiteten och fantasirikedomen flödar i Nintendos senaste plattformsspel Yoshi's Crafted World. Varje bana bjuder på något nytt.

 11. Alla Apple-produkter är inte underverk av ingenjörskonst, design och marknadsföring. Här samlar vi 12 katastrofala misstag från Cupertino.

 12. Sudda snabbare, skriv lösenord enklare, anslut trådlösa lurar och byt ljudkälla på ett kick. Det finns massor av små, halvt dolda knep som gör din Apple TV enklare att använda.

 13. Om du är ute efter en riktigt kompetent robotdammsugare och är beredd att betala en rejäl slant kan Neatos värsting helt klart vara rätt för dig.

 14. Vi hjälper dig hitta snarkstoppare, sömnspårare och annan teknik som förbättrar sömnen.

 15. Har du en video på surfplattan eller mobilen som du vill visa på en stor skärm? Så här kopplar du in din Iphone eller Ipad till en tv eller projektor.